Boomsma Vat Gerijpte Genever 3 jaar Limited Edition

De Boomsma Genevers staan dit jaar in de spotlight, met eerst de bijzondere nieuwe uitstraling van de verpakking, gevolgd met een unieke introductie! Boomsma 3 jaar vat gerijpte Genever gerijpt op eikenhouten vaten van Chateau Beaulieu.

Als Docus in 2008 Boomsma Distileerderij over draagt wil hij zijn zoon en dochter niet voor de voeten lopen. In 2009 koopt hij Château Beaulieu met 17 hectare wijngaarden in de Côtes de Bourg vlakbij Bordeaux en maakt hij prachtige rijke wijnen. Een aantal reeds gebruikte eikenhouten vaten, van de Cuvée Arthur (vernoemd naar zijn kleinzoon) zijn vanuit Frankrijk naar Leeuwarden gehaald en weer met Genever gevuld. Eerst als experiment, met uiteindelijk na 3 jaar lagering een verfijnde en elegante Oude Genever als resultaat.

Een bijzondere toevoeging aan de huidige range, in beperkte oplage gebotteld!

Boomsma Vat Gerijpte Genever 3 jaar Limited Edition

Boomsma Vat Gerijpte Genever 3 jaar