GLITTERKUNST STOPT !

Na meer dan 3 jaar mooie flessen hebben mogen maken met heel veel liefde en vooral veel glitters, heb ik besloten om te stoppen met Glitterkunst. Het is begonnen als een leuke hobby, maar dat werd snel een leuk glitterbedrijf, met dank aan een hele lieve leuke slijterij die mij alle kansen gaf en ook geloofde in het product. Ik ga het zeker missen. De glitters overal in mijn huis, maar zeker ook de samenwerking met de slijterij en de lieve enthousiaste klanten die altijd ervoor zorgde dat ik flinke uitdagingen kreeg.

De komende tijd zal ik de lopende opdrachten nog afhandelen.

Met dit bericht wil ik iedereen bedanken die de afgelopen jaren flessen hebben laten maken met glitters in hun wensen. Maar vooral Arthur en Corina van Slijterij-Wijnkoperij Arthur & Co voor de hele fijne samenwerking.

Veel liefs

GlitterkunstTamara💖