WHISKY & RUM AAN ZEE IJMUIDEN 12 oktober 2024

Met de bus vanaf het MAKADO winkelcentrum naar het Whisky & Rum festival aan zee in IJmuiden. Wij huren elk jaar een bus om met klanten naar IJmuiden te gaan om het festival te bezoeken.

We vertrekken om 12.30 uur richting IJmuiden en om 18.00 uur gaan we weer terug naar het Makado in Purmerend.

Tussen 14.00 en 17.30 uur is er gelegenheid om te proeven op het festival.

Reserveer snel voordat de bus vol is.

18de editie – zaterdag 12oktober 2024

BESTE RUM EN WHISKY VRIENDEN,

We kijken enorm uit naar alweer de 18de editie van het Whisky & Rum aan Zee festival. De voorbereidingen zijn weer in volle gang! Het wordt er weer één om in de agenda te zetten of alvast je toegangskaarten te kopen.

Het concept van Whisky & Rum heeft zich al sinds het eerste festival in 2005 bewezen en kijken elk jaar weer om met iets bijzonders te komen. Het Whisky & Rum aan Zee festival staat voor nieuwe ontdekkingen op gebied van gloednieuwe rum en whisky releases, gezelligheid, educatie op een heerlijke ontspannen wijze. Wat is er nu mooier om dit met vrienden en vele andere rum en whisky liefhebbers weer te gaan beleven! Kom dan naar ’Whisky & Rum aan Zee’. Alles draait op deze 18de editie om beleving, geur en smaak. Ruim 40 standhouders laten je enthousiast kennis maken met meer dan 600 soorten rum, bourbon en whisky van over de gehele wereld. Proef de zwoele sferen van rum uit de Caribbean en Zuid-Amerika in tropische cocktails of gewoon puur! Waan je na een glas single malt in de overweldigende Schotse Highlands en Islay. Ben je geen ‘puur’ drinker dan zullen de tropische cocktails wat voor je zijn. Laat je inspireren door de cocktail-bartenders want zij maken ze vers en live om ze daarna makkelijk thuis te kunnen maken. Cocktails zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de internationale barscene maar ook thuis heeft ‘de COCKTAIL’ aan populariteit gewonnen.

Stevige trek? Finger licking good fingerfood uit de Caribische en Schotse keuken zullen deze dag je honger stillen.