NIEUWE DRANKEN BIJ ARTHUR & CO

Graag laten wij u kennis maken met nieuwe wijnen, whisky’s, bieren en likeuren etc. Hieronder vindt een selectie van de nieuwe dranken die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd.

2,95 incl.btw

In de serie Leren Proeven brengen wij dit jaar iedere keer twee bieren uit. Bij de Ekster en Ekstera is de basis van het bier een New England IPA. Zo simpel is het.  MELD JE AAN VOOR DE ONLINE PROEVERIJ 

2,75 incl.btw

Deze biologisch gebrouwde Brut IPA, gefermenteerd met een champagne gist, is een fruitig gehopte IPA met slechts 4,5% alcohol.

2,65 incl.btw

Dit bier is gebaseerd op de  Belgische stijl abdijbier, meestal gebrouwen door gezellige paters.

2,50 incl.btw

Heisse Weisse is een van oorsprong Duits bier (Beiers tarwebier).

49,50 incl.btw

Sinasappel schil, kaneel en boter en gerijpte Abrikozen voor een rum met karakter en body ondanks de jonge leeftijd.

29,95 incl.btw

Subtiele intensiteit van alcoholische tonen waarbij de zoete bruining van de vanille de boventoon voert. Citrusvruchten, groene appel en hout.

18,95 incl.btw

Deze zachte, zoete borrel wordt gerijpt gedurende I2 jaar in handgemaakte eiken vaten. Water uit de Pitilie Burn, beroemd om zijn kwaliteit.

20,95 incl.btw

Wordt gerijpt in ex-bourbonvaten , brengen vanille-, toffee- en fudge noten en ex-sherryvaten, bieden rijkdom en complexiteit.

228,00 incl.btw

Yamazaki is de pionier van single malt Japanse whisky, geboren in de eerste en oudste malt distilleerderij van Japan

223,00 incl.btw

Fruitige smaken, een groot deel van de handtekening van de Yamazaki-distilleerderij, waaronder aardbei, kers en witte perzik, worden aangevuld met typisch Japanse kruidige tonen, waaronder kaneel, wierook en gember.

Uitverkocht
59,95 incl.btw

Voor de 2022 editie gaan we naar de grens van zee en land om daar een heerlijke BBQ te houden met de Big Peat Beach BBQ Edition Feis Ile 2022.

Aanbieding!
35,95 incl.btw

Een fantastisch voorbeeld van de decadentie van Perdo Ximénez sherry en de invloed hiervan op goede Ierse whiskey.

Uitverkocht
3,00 incl.btw

Voor het 4e bier in deze reeks, is het de beurt aan onze collega Ramses!

6,85 incl.btw

Destijds was het de Tripel, nu is gekozen voor de BBC Four. De Jack-vaten geven al heerlijke tonen van vanille, honing en zongedroogd fruit mee.

6,85 incl.btw

Dit keer hebben we de BBC Four voor 10 maanden laten rijpen op Captain Morgan Rum vaten.

59,95 incl.btw

Smokehead Twisted Stout is waar het beste van twee werelden samenkomen Wees er snel bij, want op=op!  Allocatie NL (2022): 1800 flessen

incl. 0.10 statiegeld
2,25 incl.btw

Dit blonde bier heeft uiteraard alle kenmerken van de CHOUFFE-bieren. Liefhebbers zullen gecharmeerd zijn van zijn citrus- en salietonen.

12,50 incl.btw

Leuk geschenk voor mannen, 5 flesjes Steenberge pils uit Belgié met leuke etiketten. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.  

24,50 incl.btw

Ridchard is een Lowland Single Malt afkomstig uit Glenrothes in de Kingdom of Fife en is vernoemd naar Ridchard, de vroegere distillery dog

Aanbieding!
34,90 incl.btw

Vier de zomer met de limited edition CÎROC Summer Citrus! Tijdelijk slechts - haal het voordat het op is!