NIEUWE DRANKEN BIJ ARTHUR & CO

Graag laten wij u kennis maken met nieuwe wijnen, whisky’s, bieren en likeuren etc. Hieronder vindt een selectie van de nieuwe dranken die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd.

Aanbieding!
110,00 incl.btw

BACARDÍ Gran Reserva Limitada is de zeldzaamste en meest luxueuze expressie van het Huis BACARDÍ. een blend van uitzonderlijk oude rum op vat van maximaal 17 jaar oud,

31,95 incl.btw

De bekroonde, vijf keer gedistilleerde wodka gecombineerd met de beste donkere bessen om een smaaksensatie te creëren die niet van deze wereld is.

29,50 incl.btw

Het beste van twee werelden, een Amelander twist aan de wat straffe Friese kruidendrank. Met de toevoeging van de kenmerkende smaak van Eilander vlierbloesem, een hint van cranberry.

incl. 0.10 statiegeld
5,00 incl.btw

Deze trappist, ook wel de Vlaamse Bourgogne genoemd, kleurt donker amber en heeft een stabiele, sterk wandklevende, witte schuimkraag.

39,95 incl.btw

Whiskymerk Wolfie's - van eigenaar Rod Stewart - zet voet aan de grond in Nederland. De nieuwste release van Rod Stewart is geen muzikale, maar wel een heel speciale: Wolfie's Whisky, een blended Scotch

18,50 incl.btw

  •  DE INHOUD KAN ANDERS ZIJN DAN OP HET PLAATJE

13,95 incl.btw

Geschenkdoos Seasons GREETINGS from Hoop brouwerij Zaandijk.

Aanbieding!
40,50 incl.btw

Volle krachtige port met een enorme concentratie, extractie en een krachtige aroma en daardoor potentie om te ouderen.

39,95 incl.btw

Eerste Single Malt Whisky van Boomsma heeft na 7 jaar rijping op voormalig Amerikaanse bourbon vaten zijn ultieme smaak bereikt en maakt het tot een mooi glas om écht van te genieten.

Aanbieding!
15,95 incl.btw

Tijd voor een proeverij? Onze Mini-Sets hebben vier van onze favoriete smaken. Het populaire O'Donnell Moonshine design in miniature size.

Aanbieding!
69,99 incl.btw

De fantastische 15 years finish collectie van Ron Abuelo in een fraaie set van 3 verschillende expressies 20cl flesjes.

69,95 incl.btw

een finish van meer dan 2 jaar ondergaan op Franse eikenhouten barriques afkomstig van één van de slechts vijf Premier Cru Classé chateaus in het wereldberoemde wijngebied Bordeaux, Frankrijk

  • ABV: 48% vol.
  • Non-Chill filtered, natural colour.
  • Allocatie Nederland: 180 flessen
 

67,50 incl.btw

Deze 10 jaar oude whisky heeft een finish van meer dan 2 jaar ondergaan op rode wijn barriques afkomstig van het Grattamacco landgoed, gelegen in het beroemde Bolgheri-gebied van Toscane.

  • ABV: 48% vol.
  • Non-Chill filtered, natural colour.
  • Allocatie Nederland: 180 flessen

64,95 incl.btw

Deze 9 jaar oude whisky heeft een finish van meer dan 2 jaar ondergaan op rode wijn barriques uit de Douro-Vallei

  • ABV: 48% vol.
  • Non-Chill filtered, natural colour.
  • Allocatie Nederland: 180 flessen
 

9,95 incl.btw

De Kuyper Watermeloen bevat de overheerlijke smaak van een sappige watermeloen. Drink met ijs of als een heerlijke mix drank.

Aanbieding!
55,95 incl.btw

Abuelo Three Angels is een elegante 12 jaar oude rum, afgewerkt in extra verkoolde first-fill vaten en gelagerd op onze hoogste rekken.

Aanbieding!
11,50 incl.btw

Sinds 2017 is het officieel in Rioja toegestaan om een metodo tradicional te verkopen, een kwalitatieve op fles vergiste wijn waarvoor de voorgeschreven regels strenger zijn dan voor cava.

29,95 incl.btw

Dessert whisky /whisky likeur gemaakt van minimaal 3 jaar oude Canadese whisky, een blend waaraan 'Wild blueberry juice' is toegevoegd.

47,50 incl.btw

Crystal Head vodka is een , vodka zonder enige toevoeging. Hij is vier maal gedistilleerd, 40% -70cl

47,50 incl.btw

De Rodrigo's Reserve is de eerste van de 7 special editions. Vanaf dit najaar wordt er jaarlijks één nieuwe geïntroduceerd.