NIEUWE DRANKEN BIJ ARTHUR & CO

Graag laten wij u kennis maken met nieuwe wijnen, whisky’s, bieren en likeuren etc. Hieronder vindt een selectie van de nieuwe dranken die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd.

2,60 incl.btw

Deze graansoort heeft zijn eigen specifieke kenmerken waarin je steeds nieuwe smaken blijft ontdekken.

Aanbieding!
29,95 28,95 incl.btw

Deze betaalbare en verrassend fruitige Single Malt Whisky voorziet u van heerlijke warme smaken en geuren als vanille, sinaasappel, kokosnoot, chocolade, hout tonen en natuurlijk een subtiele aangename rokerige (peaty 50 PPM) afdronk.

2,00 incl.btw

Deze mix heeft een fris-zoet van smaak van watermeloen.

Aanbieding!
25,75 24,95 incl.btw

De Rutte Single Malt is interessant voor jenever- én whisky liefhebbers.

incl. 0.50 statiegeld
3,30 incl.btw

De blauwe maan of Blue Moon komt om de vier jaar voor. Ze dankt haar naam aan de blauwe schijn die onder bepaalde weersomstandigheden te zien is, en aan de Engelse uitdrukking 'once in a blue moon' (iets wat heel zelden gebeurt).

19,95 incl.btw

Door alleen het beste graan te verwerken tot een verfijnde alcohol is de basis gelegd voor een zeer zachte oude jenever met een geheel eigen karakter.   Nu verkrijgbaar in zeer gelimiteerde oplage. Batch1-2018

22,95 incl.btw

Deze ambachtelijke jenever is met passie gestookt van rogge dat geteeld wordt op  de landerijen die behoren bij graanstokerij Kalkwijck Distillers in Vroomshoop.

18,95 incl.btw

De zachtste Ierse whiskey die gemixt is met een heerlijke cream-likeur en heerlijke chocolade die zorgen voor deze heerlijke Peaky Blinder Irish Whiskey Likeur.

8,95 incl.btw

Onze koffielikeur is gemaakt met 'cold brew' koffie van verse arabica bonen. Dit zorgt voor een heerlijke, zachte en zoete koffiesmaak.

incl. 0.10 statiegeld
2,10 incl.btw

Voor Duvel 6,66% worden maar liefst zes verschillende hopsoorten gebruikt.

16,95 incl.btw

Als je een notenliefhebber bent en van roomlikeuren houdt, is dit product een onweerstaanbaar genot.

2,00 incl.btw

Rijk en romig. Opvallend zwart. Fluweelzacht in zijn afwerking.

65,95 incl.btw

Ook hier zal, naar gelang de leeftijd toeneemt, de complexiteit in geur en smaak toenemen en het fruit zal plaats maken voor rijpingstonen.

6,95 incl.btw

Combineert de allerbeste Rum uit Guatemala met de smaak van natuurlijke honing uit het Middellandse zee gebied.

6,95 incl.btw

Uit Mallorca komt deze heerlijke caramel vodka.

6,50 incl.btw

La Goudale brouwt ieder jaar een speciale editie van de Grand Cru, een drooggehopte versie van de La Goudale Blond. OP = OP !

57,50 incl.btw

De kenmerkende Ardbeg-turf, pure chocolade en anijs worden omhuld met zachte, zijdezachte butterscotch, zwarte peper en kruidnagel, voordat ze stijgen tot een intens crescendo van smaak.

2,95 incl.btw

De gebruikte nobele hopsoorten zorgen voor een licht kruidig aroma en de toevoegingen van haver en tarwe geeft deze driegranen tripel een bijzondere body.

34,95 incl.btw

FLIRT is een Gin die niet enkel lekker smaakt, maar ook nog eens heel lekker ruikt. Met ingrediënten als rozen, limoen, lavendel maar ook madame jeanette.

29,95 incl.btw

Old Oak Five O'Clock Peanut Butter Whisky is een perfecte mix tussen de zachte en delicate smaak van whisky en de zoetheid en finesse van een whiskylikeur.