NIEUWE DRANKEN BIJ ARTHUR & CO

Graag laten wij u kennis maken met nieuwe wijnen, whisky’s, bieren en likeuren etc. Hieronder vindt een selectie van de nieuwe dranken die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd.

3,50 incl.btw

Een prachtige smaakcombinatie van karamel, rozijnen, zoete melasse, geroosterde noten en een vleugje chocolade, gecreëerd door een blend van quadrupel en rum.

2,30 incl.btw

Het bier typeert zich door zijn doordrinkbaarheid, soepel zachte afdronk door het gebruik van gerstevlokken en Beemstertarwe. Met een licht bittere nasmaak van Europees geteelde hopsoorten, ook wel nobele hoppen genoemd, vraagt een leeg glas altijd naar meer.

Aanbieding!
40,50 incl.btw

Een lekkere, rijke single malt malt met tonen van vanille en zoete appeltjes. En delicate kruiden zoals kaneel blijven lang in de mondhangen in de afdronk.

10,50 incl.btw

Rode wijn met intense en complexe paarse tonen. In de afdronk is het een intrigerende wijn met een goede complexiteit.

Aanbieding!
HUISMALT
29,95 incl.btw

Highland Queen 12 YRS old is een mooie zachte 12 jaar gerijpte malt.

Aanbieding!
HUISMALT
21,95 incl.btw

De Classic is een jongste malt whisky binnen de Highland Queen familie voor een eerlijke prijs.

Aanbieding!
13,75 incl.btw

Het perfecte alcoholvrije alternatief voor uw gebruikelijke Gordon's & tonic.

13,95 incl.btw

Party Perzik heeft de heerlijk zoete smaak van de populaire perzik snoepjes.

Aanbieding!
3,45 incl.btw

Een maal per jaar brouwen we de Midnightporter als Special Release

19,95 incl.btw

Een unieke likeur die naast diverse Aziatische kruiden en specerijen als voornaamste ingrediënt pandan bevat, ook wel 'Aziatische vanille' genoemd.

39,50 incl.btw

Naast de mais, rogge en gemoute gerst hebben we wintertarwe aan onze puree toegevoegd. De tarwe geeft een extra zachte zachtheid.

82,95 incl.btw

Een mix van schaarse rum voorraden Rijk en complex. Zachte tonen van butterscotch en gedroogd fruit smelten weg tot een lange, droge afdronk.

3,00 incl.btw

Dit bier bevat 5 hoppen uit 3 werelddelen en is dus een zelfde soort wereldburger als Ferdinand Verbiest vier eeuwen geleden.

19,50 incl.btw

Dit is een meer fruitige en delicate genever dan oude genever dat ontstaan is door de extra distillatie van de moutwijn

14,95 incl.btw

Deze Rum likorette is gemaakt van rietsuiker waaraan een vleugje karamel is toegevoegd. 50 CL 14.9 % VOL ALC

33,95 incl.btw

Echt handwerk levertijd 5-7 werkdagen voor wij het kunnen versturen. U kunt zelf aangeven bij bestellen welke kleur u de fles wilt. Glazen zijn apart te bestellen.

21,95 incl.btw

Gemaakt volgens de “MÉTHODE TRADITIONNELLE”,. crémant, mousserende wijnen brut. Druivenras: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling en Pinot Blanc.

32,50 incl.btw

Gwalarn (de "Noordwestenwind" in de Bretonse taal), 's werelds eerste premium Keltische blend, een whisky met Franse ziel en Keltische roots.

3,00 incl.btw

Een sensuele mix van alsem en thujon (het actieve bestandsdeel in absint) in combinatie met een frisse en fruitige smaak van framboos en guave

22,95 incl.btw

Korenwijn van collega Filliers, een maand op onze kruidenbundel getrokken, gefiltreerd en 6 jaar weggezet op vat. Oplage 1075 flesjes. WIJ HEBBEN SLECHTS 6 FLESJES KUNNEN BEMACHTIGEN.