NIEUWE DRANKEN BIJ ARTHUR & CO

Graag laten wij u kennis maken met nieuwe wijnen, whisky’s, bieren en likeuren etc. Hieronder vindt een selectie van de nieuwe dranken die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd.

Aanbieding!
19.95 18.95 incl.btw

De universele, harmonieuze smaken, de perfecte balans tussen bittere en zoete componenten, spreken zowel mannen als vrouwen aan, en wordt door eenieder geprezen.

Aanbieding!
2.85 2.40 incl.btw

Maenhout Fusion is een heel stevige IPA, maar zonder “droge mond”. Het is een donkerblond bier met geuren van exotisch fruit en citrus, heel fruitig, bitter.

2.40 incl.btw

De fruitigheid in het aroma die mede het gevolg is van het drooghoppen, zet door in de smaak en is zeer aangenaam.

Aanbieding!
28.95 21.75 incl.btw

een perfecte balans tussen de unieke bitterzoete smaak van Sevilla-sinaasappelen in evenwicht met de complexiteit van Tanqueray London Dry Gin.

32.95 incl.btw

We hebben onze Oude Genever, een melange van fijne graandestillaten en de zuiverste moutwijn, dit keer maar liefst 10 jaar op kleine vaten van Amerikaans eikenhout gelagerd.

59.95 incl.btw

In eerste instantie ingetogen geur maar zodra de wijn enige tijd in contact komt met zuurstof dan komen de geuren los van gerijpt fruit, specerijen en in de smaak komt hier leer, tabak, bosgrond en koffie bij. De afdronk is lang en indrukwekkend.

39.95 incl.btw

Deze Cubaanse rum is 12 jaar gerijpt in eikenhouten vaten en heeft zich meer dan goed ontwikkeld

16.95 incl.btw

Uit Mallorca komt deze heerlijke caramel vodka.

4.95 incl.btw

Een stuivend glas prosecco met tonen van rijpe appel, peer en ander exotische fruit.

10.50 incl.btw

AIGUA de VALÈNCIA het meest verfrissende drankje uit Valencia, Spanje.

9.95 incl.btw

Milde wijn gevuld met een groot scala aan rood zomerfruit. Smaakt goed bij gerechten met vis of als aperitief.

Uitverkocht
54.95 incl.btw

De nieuwe Big Peat 8 Years Old A846 is acht jaar gerijpt en gebotteld op 46% alcohol. Het is gemaakt zonder toegevoegde kleurstoffen en is niet koud gefiltreerd. De whisky eert de A846, een "legendarische" route die whiskyliefhebbers verbindt met distilleerderijen over het Schotse eiland Islay.

16.95 incl.btw

De echte Captain Morgan rum met tropische fruitsmaken.

32.00 incl.btw

Gemaakt uitsluitend van natuurlijke ingrediënten. 100% fijne rogge / tarwe, met puur natuurlijke rauwe hennep en zuiver artesisch bronwater

15.95 incl.btw

Zijn specifieke karakter, een verfijnde mix van zacht en zoet, krijgt hij door de toevoeging van een fijn distillaat van jeneverbes en andere kruiden.

10.95 incl.btw

De druiven worden apart gevinifieerd en na de vergisting rijpt de wijn nog een aantal maanden op de fijne ´lie´.

28.95 incl.btw

De rum rijpt op eikenvaten en tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van tropische planten en vruchten om zo een mooie spice rum te krijgen.

34.95 incl.btw

Peat’s Beast is een beest van een single malt whisky met net zoveel turf als je aankunt! Geen toevoegingen, kleurstof of ‘chill-filtering’. 46% Alc.

incl. 0.10 statiegeld
2.00 incl.btw

Licht blond bier, met een Texelse twist. Een vleugje Texelse zeevenkel geeft Texels Blond een aromatisch, zacht kruidig accent. Blond bier van een heel andere orde. (Alcohol 5%)

incl. 0.10 statiegeld
1.95 incl.btw

Texels skiller wit: fris, kruidig en stralend als het eiland zelf.