In 1870 heeft de nobele Egidio Isolabella “Distilleria Egidio Isolabella” opgericht en is als fervent reiziger op zoek gegaan naar de allerbeste ingrediënten om een likeur te ontwikkelen die zijn naam mocht dragen. “Isolabella Sambuca”. Door de samenvoeging van de beste ingrediënten waaronder anijs, koriander en Turkse rozen is een unieke complexe smaak ontstaan. Bij voorkeur drink je Isolabella sambuca koud vanuit de vriezer of met ijs. Of volgens een traditionele methode geflambeerd met 3 koffiebonen alvorens te drinken. De gebrande koffiebonen versterken de anijssmaak op een plezierige manier. De drie koffiebonen staan voor gezondheid, geluk en welvaart, zo luidt de traditie.
ISOLABELLA Sambuca 40% 0,70 ltr.
€19,95 incl.btw
Vol zoete anijssmaak met koriander.
Gewicht | 1,50 g |
---|
Gerelateerde producten
Deze cuvée is gemaakt van een blend van verschillende XO cognacs.
Tekirdag Rakisi heeft een zachte smaak en een evenwichtig anijs aroma.
Grand Marnier combineert het exotische karakter van sinaasappel met het nobele karakter van Cognac.
Kahlúa is een koffie- en rumlikeur uit Mexico met een rijke koffiesmaak door de 100% Arabica bonen.
Malibu is de ideale mixdrink voor gezellige momenten met vrienden.
Tekirdag Rakisi Gold Series is legendarisch door zijn goud gekleurde druppels.
Bailey's Tiramisu is een nieuwe smaaksensatie die beperkt beschikbaar is; wacht dus niet te lang, OP = OP !
Ponche Caribe Pistachio is een bekende likeur in Curaçao met pistache smaak op basis van Brandy en Rum.