In 1870 heeft de nobele Egidio Isolabella “Distilleria Egidio Isolabella” opgericht en is als fervent reiziger op zoek gegaan naar de allerbeste ingrediënten om een likeur te ontwikkelen die zijn naam mocht dragen. “Isolabella Sambuca”. Door de samenvoeging van de beste ingrediënten waaronder anijs, koriander en Turkse rozen is een unieke complexe smaak ontstaan. Bij voorkeur drink je Isolabella sambuca koud vanuit de vriezer of met ijs. Of volgens een traditionele methode geflambeerd met 3 koffiebonen alvorens te drinken. De gebrande koffiebonen versterken de anijssmaak op een plezierige manier. De drie koffiebonen staan voor gezondheid, geluk en welvaart, zo luidt de traditie.
ISOLABELLA Sambuca 40% 0,70 ltr.
€19,95 incl.btw
Vol zoete anijssmaak met koriander.
Gewicht | 1,50 g |
---|
Gerelateerde producten
Yeni Raki Ala, biedt door de rijping een unieke raki ervaring.
Yeni Raki is de nationale drank in Turkije en wordt gemaakt op basis van rozijnen en druiven met anijs als toevoeging.
Een fruitige gin likeur op basis van frambozen. Gemaakt met de rijpste frambozen en de zoetste suikers van Schotland.
Tekirdag Rakisi Gold Series is legendarisch door zijn goud gekleurde druppels.
Tekirdag Rakisi heeft een zachte smaak en een evenwichtig anijs aroma.
Plomari heeft een volle zachte en lichte smaak waarin anijs de boventoon voert.
Geniet van de verfrissende mix van frambozen, druiven en bramen! de beste ingrediënten en geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen.