In 1870 heeft de nobele Egidio Isolabella “Distilleria Egidio Isolabella” opgericht en is als fervent reiziger op zoek gegaan naar de allerbeste ingrediënten om een likeur te ontwikkelen die zijn naam mocht dragen. “Isolabella Sambuca”. Door de samenvoeging van de beste ingrediënten waaronder anijs, koriander en Turkse rozen is een unieke complexe smaak ontstaan. Bij voorkeur drink je Isolabella sambuca koud vanuit de vriezer of met ijs. Of volgens een traditionele methode geflambeerd met 3 koffiebonen alvorens te drinken. De gebrande koffiebonen versterken de anijssmaak op een plezierige manier. De drie koffiebonen staan voor gezondheid, geluk en welvaart, zo luidt de traditie.
ISOLABELLA Sambuca 40% 0,70 ltr.
€19,95 incl.btw
Vol zoete anijssmaak met koriander.
Gewicht | 1,50 g |
---|
Gerelateerde producten
Plomari heeft een volle zachte en lichte smaak waarin anijs de boventoon voert.
Yeni Raki is de nationale drank in Turkije en wordt gemaakt op basis van rozijnen en druiven met anijs als toevoeging.
Yeni Raki is de nationale drank in Turkije en wordt gemaakt op basis van rozijnen en druiven met anijs als toevoeging.
Malibu is de ideale mixdrink voor gezellige momenten met vrienden.
Van cognacs uit Grande, Petite Champagne, Borderies, Fins en Bons Bois.
Fireball Cinnamon Whisky, tastes like heaven, burns like hell.
Deze likeur is gebaseerd op de kumquat vrucht van Corfu.
Ponche Caribe Pistachio is een bekende likeur in Curaçao met pistache smaak op basis van Brandy en Rum.