BACARDI Anejo Cuatro: Vier jaar rijpen op een houten vat onder de Caribische zon, dat is ervoor nodig om de unieke smaak van BACARDÍ Añejo Cuatro te creëren. Vier lange jaren die Añejo Cuatro dubbel en dwars verdient. Om er daarna heerlijk van te genieten met vrienden.
Smaak: Tonen van zacht vanille, geblakerd eikenhout, kruidnagel en honing, met een ronde afdronk.
BACARDÍ ocho werd in 1862 ontwikkeld en bleef zeven generaties lang exclusief voorbehouden aan de familie Bacardí. Deze goudkleurige ‘rum voor fijnproevers’, kwam alleen bij de meest bijzondere gelegenheden op tafel en is een van de oudste privé rumblends ter wereld.
Smaak: Elke batch wordt gemaakt van een speciale selectie van vatgerijpte reserve rumsoorten en minimaal 8 jaar gerijpt, wat een verfijnde smaak met toetsen van pruimen, abrikozen, nootmuskaat en vanille oplevert.
BACARDI Gran Reserva Diez 10 anõs: Dit is een luxe rum, tien jaar oud en gerijpt onder de Caribische zon, en gekenmerkt door een balans van gekarameliseerde vanille en eiken met banaan, peer en meloen. Een om te nippen en van te genieten.