A. van Wees maakt haar Wees Graanjenever van 4 soorten moutwijn (bereid uit 4 soorten granen), graandistillaat en kruiden. 100% graangenever.
Vanillepitten, sinaasappel- en citrusoliën gemengd met rum geven de drank een fluweelachtige smaak.
Rijke en toegankelijke smaak met donker fruit en een lange finale. Smaakt lekker bij pizza en gerijpte kaas.
Rijke geur van gedroogd fruit als pruimen en zuidvruchten en daarnaast ook iets van specerijen. In de smaak aangevuld met een zacht fruitige aanzet en weelderig donkerfruit en lange afdronk.
Paralupi is een mix van Negroamaaro, Primitivo en Malvasia Nera. In de neus vind je aroma's van rijp rood fruit, bittere kersenjam en tonen van vanille en chocolade. In de mond is het vol, gedomineerd door fluweelachtige tannines.
Licht exotisch met bloemen, rijp tropisch fruit en iets kruidig. Smaakt goed bij vis van de barbecue en sushi.
Elegante, middelzware rode wijn met een fraaie balans. Lekker bij vleesgerechten en bij harde kaassoorten.
Bleekroze van kleur en een vriendelijk en rond karakter kenmerken deze vriendelijke rose.
Rijke geur met bloesems en tropische tonen, ondersteund in de smaak met een mild en rijk karakter waarbij de rijpe peer, acacia en citrus fraai met elkaar samen gaan.
Krachtige, maar elegante rode wijn met een zwoel karakter. Serveer bij krachtige gerechten of stoofpotten.
Een brandy volledig gedistilleerd van Trebbiano druiven.
Stuivend, rijp, rood fruit met een frisse balans. Een heerlijke terraswijn en ook lekker bij een zomerse pastasalade.