Druivensoorten : Carmenere
Oorsprong : De Colchagua-vallei is de afgelopen twintig jaar geëvolueerd jaar van een rustig stuk landbouwgrond naar een van chili’s belangrijkste en meest actieve wijnstreek. De lage hoogte van de kustheuvels van Colchagua maakt het mogelijk Pacifische briesjes om te communiceren met de Andeswinden, afkoeling het dal en het verlengen van de rijpingsperiode van de regio, die helpt om de zuurgraad van de druiven te behouden, het produceren van rode wijnen met een uitstekende kleur, frisheid en verouderingspotentieel
Vinificatie : 75 % had eiken contact in 80 % Frans, 20 % Amerikaans, 25% nieuw gedurende 5 maanden
Bodem : De bodem van Cochagua Valley is zand-klei met een rotsachtige vulkanisch mengsel aan de voet van de heuvels.
Land van herkomst : CHILI
Kleur : Diep robijnpaars.
Geur: Mooie aardbeien- en frambozenaroma’s sierlijk gecombineerd met subtiele kruiden-, kruiden- en cedernoten.
Smaak: In de mond is het een wijn met zenuwen, sappig en fris. Het is een mooie ronding en textuur die samen met de lichte ceder van de eikenrijping.
Aanbevole : Geweldige match voor rood vlees en varkensvlees, zoete broodjes en Pasta.